Diensten

Plat & Plat ontzorgt opdrachtgevers, bewoners en alle andere partijen door middel van het aanbieden van de meest duurzame oplossingen bij alle diensten op kostenefficiënte wijze. Na een uitgebreide inspectie en conditiescore, wordt bepaald welke werkzaamheden de komende jaren uitgevoerd dienen te worden om het gewenste resultaat te bereiken en te behouden. Omdat Plat & Plat verantwoordelijk is voor de begeleiding bij deze diensten, wordt u volledig ontzorgd.  Daarbij neemt Plat & Plat de verantwoordelijkheid in de organisatie bij de uitvoering en controle van de werkzaamheden.


Schilderwerk

Plat & Plat verzorgt binnen- en buitenschilderwerk, kosteloze inspectie, maatwerkadvies en een meerjarig onderhoudsplan.

Schilderwerk

Schilderwerk

Glasvervanging

Kapotte beglazing die tijdens de uitvoering van de werkzaamheden wordt opgemerkt, wordt adequaat vervangen. Ook wordt vooraf geïnventariseerd welke beglazing vervangen dient te worden tijdens het project. Dit levert voordelen op met betrekking tot de energieprestatie.

Glasvervanging

Glasvervanging

Dagelijks en planmatig onderhoud

Plat & Plat zorgt voor snelle service, schade- en onderhoudsherstel, kosteloze inspectie en offerte. Voor het melden van deze verzoeken kunt u rechtstreeks contact opnemen met info@platenplat.nl of via telefoonnummer: 0299-361525.

Dagelijks en planmatig onderhoud

Dagelijks en planmatig onderhoud

Stucwerk

Stucwerk wordt vaak in combinatie uitgevoerd met schildwerk. Met ons vakmanschap en onze ervaring leveren we snel, strak en secuur stucwerk af.

Stucwerk

Stucwerk

Betonherstel

Bij sommige projecten is sprake van verouderde gevels of constructies met betonschade. Dergelijke schades kunnen meerdere oorzaken hebben. Met haar ervaring en vakkennis, biedt Plat & Plat een compleet plan om verouderde gevels of constructies te herstellen middels de juiste reparatietechnieken met kosteloze inventarisatie.  

Betonherstel

Betonherstel

Houtrotherstel

Bij sommige projecten is sprake van verouderde gevels of constructies met houtrot. Dergelijke schades kunnen meerdere oorzaken hebben. Met haar ervaring en vakkennis, biedt Plat & Plat een compleet plan om verouderde gevels of constructies te herstellen middels de juiste reparatietechnieken met kosteloze inventarisatie.  

Houtrotherstel

Houtrotherstel

Dakherstel en loodgieterswerk

Bij sommige projecten is sprake van dak lekkages en/of verouderde dakbedekking met zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren. Plat & Plat zorgt voor de complete renovatie van de dakconstructie, dakgoten en waterafvoeren.

Dakherstel en loodgieterswerk

Dakherstel en loodgieterswerk

Voeg- en metselwerk

Bij sommige projecten is sprake van verouderde gevels. Plat & Plat zorgt voor het voeg- en metselwerk waardoor deze gevels worden gerenoveerd, gereinigd, geïsoleerd, geïmpregneerd en hersteld. Ook wordt vooraf geïnventariseerd welke gevels gerenoveerd dienen te worden. Bovengenoemde werkzaamheden worden verricht tijdens de onderhoudswerkzaamheden.

Voeg- en metselwerk

Voeg- en metselwerk