Exterieur Mercatorplein tot 6 hoog vers in de verf

Exterieur Mercatorplein tot 6 hoog vers in de verf

De buitenboel van 50 appartementen aan het Amsterdamse Mercatorplein 38 tot 84 staat weer vers in de verf.
Het 6-laagse wooncomplex uit 1996, gebouwd in authentieke Amsterdamse School, staat in de Jan Maijenbuurt in Amsterdam-West. Opvallende kleuren baksteen, symmetrie, versiering in gevels; aan Plat & Plat de eer om het indrukwekkende exterieur onder handen te nemen. Met schilderwerk, voegherstelwerk en reinigingswerkzaamheden gaven we het wooncomplex een flinke upgrade.

We reinigden alle betonnen delen, zoals balkons, trappen en galerijen, we namen het complete buitenschilderwerk aan voor- en achterzijde onder handen en we vervingen waar nodig oud voegwerk door nieuwe voeg. Gebroken stenen hier en daar hebben we er vakkundig uitgebroken om er nieuwe voor terug te plaatsen. En dankzij professionele plaatsing van steigers en de inzet van hoogwerkers door Spuitkorf HVN kon ons team op flinke hoogte veilig werken. Resultaat: een fris en wel onderhouden wooncomplex.

Sinds de nieuwbouw is het pand in beheer van Munnik VvE Beheer BV. In opdracht van Munnik voerden we dit onderhoudsproject uit, een partij met wie we al ruim tien jaar zeer prettig samenwerken. Met hen verzorgen we het (totaal)onderhoud aan vastgoed in Amsterdam en omstreken. En dat we doen we met plezier!
 

Exterieur Mercatorplein tot 6 hoog vers in de verfExterieur Mercatorplein tot 6 hoog vers in de verfExterieur Mercatorplein tot 6 hoog vers in de verf