Werken bij

Van planontwikkeling tot nazorg: Plat & Plat is een gecertificeerd vastgoed onderhoudsbedrijf dat zich richt op (hoog niveau) verduurzaming, renovatie, en planmatig onderhoud. Wij verenigen traditioneel vakmanschap met innovatieve technieken en eigentijdse samenwerkingsvormen, zoals resultaatgericht vastgoedonderhoud (RGS), prestatiegericht samenwerken en ketensamenwerking. Er is veel ervaring met het samenwerken met ketenpartners in een bouwteam. Dit gebeurt op een open en gelijkwaardige basis. Transparantie staat bij Plat & Plat hoog in het vaandel.

Wij bieden je een prettige werksfeer en een enthousiast en hecht team, waarin collegialiteit en respect sleutelwoorden zijn. Bij ons is er altijd ruimte voor eigen inbreng. Er is tijd om te lachen, om te overleggen, we staan klaar om elkaar te helpen en hebben het gezellig met elkaar!


We werken hard, maar we genieten ook hard! We hebben een gezellig team en ik doe er alles aan om dat te behouden. Mensen maken onze organisatie en daar ben ik erg trots op!

Kees Plat, directeur