Uitvoerder Planmatig Onderhoud en Verduurzaming

Werksaam B.V.
Volendam
Fulltime

Als uitvoerder planmatig onderhoud en verduurzaming bij Werksaam B.V. werk je aan omvangrijke planmatige onderhouds- en verduurzamingsprojecten voor onze opdrachtgevers. Je werkt voor en nauw samen met de bouwkundig planvoorbereider en bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, huurder en/of eindgebruiker. Je stuurt vaklieden, onderaannemers en ketenpartners aan en houdt toezicht op het uitgevoerde werk. Werksaam B.V. is een jong bedrijf dat volop in ontwikkeling is en heeft veel potentieel voor werknemers, maar ook voor het bedrijf. Geniet je mee met de vele kansen die er zijn?


Uitvoerder Planmatig Onderhoud en Verduurzaming

Wat ga je doen?

Onze uitvoerder planmatig onderhoud en verduurzaming heeft de volgende taken: 

 • Je zorgt voor de zelfstandige uitvoering van projecten binnen de gestelde tijd en het budget met maximale klanttevredenheid/bewonerstevredenheid;
 • Je houdt toezicht op de dagelijkse uitvoering en op de tijdige levering van materieel en materiaal;
 • Je bewaakt het projectoverzicht;
 • Je bent contactpersoon voor alle betrokken partijen en informeert regelmatig over de voortgang;
 • Je verzorgt de (administratieve) voorbereiding van werkzaamheden;
 • Je ziet toe op voortgang en kwaliteit van de werkuitvoering en je verzorgt de oplevering conform werkopdracht;
 • Je bewaakt verschillende doelstellingen van onze opdrachtgevers;
 • Je denkt mee over een efficiënte en slimme aanpak en richt je op procesverbetering;
 • Je leeft mee met de bewoners en/of eindgebruikers van het vastgoed. Klanttevredenheid is voor ons van groot belang. 

Over ons mooie bedrijf Werksaam B.V.

Werksaam B.V. is een zusteronderneming van Plat & Plat Duurzaam Vastgoedonderhoud B.V. en is het alles-in-één vastgoed-ontzorgbedrijf, gevestigd in Volendam en actief in heel Nederland. Wij pakken de regie en leiden planmatige onderhouds- en verduurzamingsprojecten tot een succesvolle oplevering. Bij ons werken specialisten samen met onze collega’s en onze ketenpartners op de steiger die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering. Onze opdrachtgevers zijn: woningcorporaties, institutionele beleggers, vastgoedbeheerders zoals VvE beheerders en onderwijs- en zorginstellingen.

In ons bedrijf is werksfeer heel belangrijk. We handelen en communiceren zonder poespas en we werken keihard om onze doelstellingen te behalen samen met het team en onze partners. De magische combinatie tussen Noord-Hollandse nuchterheid en de drive om te presteren zien we terug in de resultaten en in de gedrevenheid van alle medewerkers om iedere dag waardevol te maken. 

Peter Hildering, directeur Werksaam B.V.: ‘Mijn team is het visitekaartje van ons bedrijf. Zij werken met power en plezier en dat is wat onze opdrachtgevers ook terugzien en dat past als een ouwe jas bij ons. Daar ben ik heel trots op!’

Zo ziet onze ideale collega eruit

Voor deze uitdagende functie zoeken wij een gepassioneerde, gedisciplineerde en klantgerichte persoonlijkheid die affiniteit heeft met vastgoedonderhoud en verduurzaming en ervaring heeft als uitvoerder of een soortgelijke functie. Je beschikt over mbo(+) werk- en denkniveau en bent communicatief zeer vaardig. Daarnaast ben jij de uitvoerder die graag dagelijks het verschil wil maken voor onze opdrachtgevers. Dynamiek, nauwkeurigheid en pro-activiteit zijn hierin kernbegrippen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een prettige, collegiale werkomgeving in een gedreven en enthousiast ervaren team. Daarnaast bieden we je afwisselende, vernieuwende en uitdagende projecten met veel ruimte voor eigen initiatief. Wij vertrouwen erop dat jij veel toegevoegde waarde biedt aan ons groeiende bedrijf, daarom mag je rekenen op:

 • Salaris conform CAO Bouw & Infra (UTA);
 • Vakantiedagen en ATV-dagen conform CAO Bouw & Infra (UTA);
 • Goede pensioenopbouw conform CAO Bouw & Infra (UTA);
 • Een auto van de zaak;
 • Telefoon van de zaak;
 • Mogelijkheden om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen;
 • Sportschoolabonnement (eventueel in combinatie met een personal trainer).

Ons uitgangspunt is een 40-urige werkweek, maar flexibiliteit is bespreekbaar.

Solliciteer direct. Deze kans wil jij niet mislopen als uitvoerder planmatig onderhoud en verduurzaming bij onze innovatieve organisatie. Solliciteer vandaag nog door jouw motivatie en cv te mailen naar marketing@werksaam.eu.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Peter Hildering via peter@werksaam.eu, 06 515 45 639.