Uitvoerder planmatig onderhoud

Plat & Plat B.V.
Volendam
Fulltime

Als uitvoerder planmatig onderhoud werk je aan omvangrijke planmatige onderhouds- en verduurzamingsprojecten voor onze opdrachtgevers. Je werkt voor en nauw samen met de bouwkundig planvoorbereider en bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Je stuurt vaklieden, onderaannemers en ketenpartners aan en houdt toezicht op het uitgevoerde werk. Plat & Plat B.V. is een dynamisch bedrijf, volop in ontwikkeling met veel potentieel, voor werknemers maar ook voor het bedrijf. Op zoek naar een (nieuwe) uitdaging met veel kansen? Lees dan snel verder. 

Wat ga je doen?

 • Je zorgt voor de zelfstandige uitvoering van projecten binnen de gestelde tijd en het budget met maximale klanttevredenheid/bewonerstevredenheid;
 • Je houdt toezicht op de dagelijkse uitvoering en op de inzet en tijdige levering van materieel en materiaal;
 • Je behoudt het overzicht in projecten;
 • Je bent contactpersoon voor alle betrokken partijen. Je informeert regelmatig over de voortgang;
 • Je verzorgt de (administratieve) voorbereiding en het plannen en organiseren van werkzaamheden;
 • Je ziet toe op de voortgang en kwaliteit van de werkuitvoering en levert projecten op conform opdracht;
 • Je bewaakt verschillende doelstellingen van onze opdrachtgevers;
 • Je denkt mee over een efficiënte en slimme aanpak en het verbeteren van processen;
 • Je denkt mee met bewoners en/of eindgebruikers van het vastgoed. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Uitvoerder planmatig onderhoud

Over onze mooie organisatie Plat & Plat B.V.

Familiebedrijf Plat & Plat B.V. is een schilders- en onderhoudsbedrijf dat ruim 40 jaar gevestigd is in Volendam. In 2021 is Werksaam B.V., zusteronderneming van Plat & Plat B.V., opgericht. Werksaam B.V. richt zich op bouwkundig onderhoud en verduurzaming van vastgoedcomplexen. Door een efficiënte samenwerking hebben wij alle kennis en kunde in huis over verduurzaming én onderhoud van vastgoed.

Plat & Plat B.V. en Werksaam B.V. gaan voor positieve impact. Samen met onze opdrachtgevers zorgen wij ervoor dat mensen prettiger en duurzamer wonen, werken en verblijven. Onze opdrachtgevers zijn: woningcorporaties, institutionele beleggers, vastgoedbeheerders zoals VvE beheerders en onderwijs- en zorginstellingen.

Zo ziet onze ideale collega eruit

Voor deze uitdagende functie zoeken wij een gepassioneerde, gedisciplineerde en klantgerichte persoonlijkheid met affiniteit met vastgoed onderhoud ervaring als uitvoerder of een soortgelijke functie. Je beschikt over mbo(+) werk- en denkniveau en bent communicatief zeer vaardig. Daarnaast ben jij de uitvoerder die graag dagelijks het verschil wil maken voor onze opdrachtgevers. Dynamiek, nauwkeurigheid en pro-activiteit zijn hierin kernbegrippen.

Arbeidsvoorwaarden

Plat & Plat biedt je een prettige werksfeer en een enthousiast en hecht team, waarin collegialiteit en respect sleutelwoorden zijn. Binnen Plat & Plat is er altijd ruimte voor eigen inbreng. Er is tijd om te lachen, om te overleggen, we staan klaar om elkaar te helpen en hebben het gezellig met elkaar. Bij Plat & Plat vinden wij het belangrijk dat we nu en in de toekomst met plezier naar ons werk gaan. Wij bieden onder andere:

 • Salaris, Atv-dagen, vakantiedagen en pensioenopbouw conform CAO Schilders-Afwerkings-, Vastgoedonderhoud- en Glaszetbedrijf;
 • Auto van de zaak;
 • Telefoon en laptop of tablet van de zaak;
 • Mogelijkheden om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen;
 • Sportschoolabonnement en/of sporten met het team onder begeleiding van een personal trainer.

Ons uitgangspunt is een 40-urige werkweek, maar flexibiliteit is bespreekbaar.

Procedure

Solliciteer direct. Deze kans wil jij niet mislopen als uitvoerder planmatig onderhoud bij onze innovatieve organisatie. Solliciteer vandaag nog door jouw motivatie en CV te mailen naar marketing@platenplat.nl.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Kees Plat, algemeen directeur, via kplat@platenplat.nl, 0299 36 15 25.