Werkvoorbereider / Uitvoerder

Plat & Plat BV / Werksaam BV
Volendam
Fulltime

Schakel jij moeiteloos over van voorbereiding naar uitvoering en vice versa? Dan is deze baan geschikt voor jou.

Als Werkvoorbereider / Uitvoerder bereid je samen met het projectteam al onze onderhouds- en verduurzamingsprojecten voor met als doel het werk efficiënt en veilig uit te voeren. Jij bewaakt de planning, het budget en de kwaliteit én draagt zorg voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Wees welkom en versterk ons team met je komst. 

Werken bij Plat & Plat - Werksaam 

Je komt te werken bij Plat & Plat en dochterbedrijf Werksaam, duurzame denkers en doeners. Bedrijven die volop in ontwikkeling zijn en veel potentieel bieden, voor zowel de werknemers als voor het bedrijf. De projecten van Plat en Plat en Werksaam bevinden in heel Nederland maar met name  in de Metropoolregio Amsterdam. Onze opdrachtgevers zijn (de grotere) woningcorporaties, institutionele beleggers en vastgoedbeheerders zoals VvE beheerders en beheerders van onderwijs- en zorginstellingen.

Een goede werksfeer vinden we super belangrijk bij Plat & Plat - Werksaam. We handelen en communiceren zonder poespas en wat we afspreken, dat doen we ook. We werken keihard om onze doelen te bereiken, samen met onze partners. De magische combinatie van Noord-Hollandse nuchterheid en een bovengemiddelde prestatiedrive zien we terug in onze resultaten. Ons team is het visitekaartje van ons mooie bedrijf. We streven altijd naar het leveren van meerwaarde bij alles wat we doen. 

Over jou
Deze functie is veelzijdig. Dat vraagt dus iets van jou maar biedt je ook veel kansen om je verder te ontwikkelen. Voor de functie is het belangrijk dat je naast uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt over: 

  • hbo werk- en denkniveau en een afgeronde bouwkundige opleiding; 
  • drie tot vijf jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie en bij voorkeur affiniteit met bewonersparticipatie; 
  • gedegen kennis van en ervaring met planvoorbereidingen, offertes, begrotingen en het maken van PvA’s (Plan van Aanpak); 
  • affiniteit met ICT: gebruik van inspectie-apps, plannings- en MJOB-programma’s; 
  • kennis van bouwregelgeving, van resultaatgericht onderhoud (RVGO) en resultaatgericht samenwerken (RGS);
  • kennis van inspecteren volgens de NEN 2767 norm. 


Wij bieden jou

  • Een dienstverband o.b.v. een 37,5-urige werkweek;
  • Salaris, pensioenopbouw, vakantiedagen en ATV-dagen conform CAO SAVG (UTA); 
  • Een auto en telefoon van de zaak; 
  • Mogelijkheden om je persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen.


Belangstelling? 
Wij ontvangen graag jouw motivatie en cv via e-mail: p.hildering@platenplat-werksaam.nl. Vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Peter Hildering via 06 515 45 639. 


Werkvoorbereider / Uitvoerder