Duurzame transformatie in Amsterdam

Duurzame transformatie in Amsterdam

Ons team rondt momenteel het project aan de Cornelis Krusemanstraat, hoek Des Pr├ęsstraat in Amsterdam af. De opdracht omvat een grootschalige renovatie voor een van onze vaste opdrachtgevers Rappange, waarbij Werksaam de verduurzamingsvraag van de VvE van A tot Z heeft mogen begeleiden. In januari zijn onze werkzaamheden en het planmatig onderhoud aan dit 44 woningen tellende complex aangevangen.

 

De voorzijde heeft een complete metamorfose ondergaan. De uitgevoerde werkzaamheden omvatten onder andere regulier schilderwerk, houtrotherstel en het volledig vernieuwen van het voegwerk, inclusief het realiseren van een prachtige snijvoeg. Verder zijn nieuwe dakshingles toegevoegd en is een grondige gevelreiniging uitgevoerd. Het resultaat? Een toekomstbestendige voorgevel met een verfijnde, stijlvolle uitstraling. 

 

Aan de achterzijde van het complex hebben we samen met Timmerfabriek de Jong alle aluminium kozijnen vervangen voor nieuwe houten kozijnen met HR++ beglazing. Deze keuze draagt niet alleen bij aan de esthetische waarde van het pand, maar hiermee is ook een belangrijke duurzaamheidsslag gemaakt. Daarnaast zijn de hemelwaterafvoeren vernieuwd, is het metsel- en voegwerk hersteld, en zijn er uiteraard werkzaamheden uitgevoerd op het gebied van schilderwerk en houtrotherstel. 

 

Wanneer werkzaamheden als deze bijna een jaar in beslag nemen, is goede communicatie met bewoners essentieel. Dit doen wij door bewoners op reguliere basis te informeren over geplande werkzaamheden. Werkzaamheden bij de huurders binnen worden altijd goed afgestemd. Tevreden bewoners, daar doen wij het uiteindelijk natuurlijk allemaal voor!

 


 

Duurzame transformatie in AmsterdamDuurzame transformatie in AmsterdamDuurzame transformatie in AmsterdamDuurzame transformatie in AmsterdamDuurzame transformatie in Amsterdam