Plat & Plat geeft Bakkerspleintje nieuwe glans

Plat & Plat geeft Bakkerspleintje nieuwe glans

Onlangs hebben wij ons project in Castricum succesvol afgerond. De Vereniging van Eigenaren (VvE) Bakkerspleintje benaderde Plat & Plat om het schilderwerk van alle houten onderdelen van het complex aan te pakken. Het complex bevatte meer dan 1.500 vierkante meter aan rabatdelen die onderhoud nodig hadden. Met gemiddeld zes van onze vakschilders hebben we deze klus binnen twee maanden voltooid, waarbij de door Spuitkorf geleverde hoogwerker van grote waarde was. Het complex staat nu strak in de lak en is weer voor jaren beschermd.

Hoogwaardige bescherming
De houten rabatdelen van de 62 woningen vertoonden tekenen van verweer, waardoor de poreuze houtstructuur de ondergrond niet langer voldoende beschermde. Op de foto's van de oude situatie was duidelijk te zien dat zich veel vuil had opgehoopt. Ons team begon met een grondige reiniging van de rabatdelen, gevolgd door mechanisch schuren om een stabiele ondergrond te creëren. Daarna brachten we een grondlaag aan en werkten we af met twee lagen Jotun verf. Deze hoogwaardige Noorse verf is speciaal ontworpen voor rabatdelen en staat bekend om zijn vochtregulerende en beschermende eigenschappen.

Waardering
Bij Plat & Plat hechten we veel waarde aan de tevredenheid van de bewoners en voeren daarom altijd een eigen tevredenheidsonderzoek uit. Na onze werkzaamheden aan het Bakkerspleintje ontvingen we veel lof en een gemiddeld eindcijfer van 9.1. De familie Bakker en Meyne gaven ons de hoogste score. “Alles was keurig geregeld, onze complimenten,” voegde de familie Bakker aan hun beoordeling toe. Al met al een fijne opsteker voor ons team!

Plat & Plat geeft Bakkerspleintje nieuwe glansPlat & Plat geeft Bakkerspleintje nieuwe glansPlat & Plat geeft Bakkerspleintje nieuwe glansPlat & Plat geeft Bakkerspleintje nieuwe glansPlat & Plat geeft Bakkerspleintje nieuwe glansPlat & Plat geeft Bakkerspleintje nieuwe glans