Schilderwerk & dakonderhoud voor AHAM Vastgoed

Schilderwerk & dakonderhoud voor AHAM Vastgoed

Ons team is dagelijks bezig met duurzame renovatie en onderhoud aan bestaande bebouwing in Nederland en in het bijzonder in Amsterdam, voor opdrachtgevers onder wie veelal woningcorporaties en vastgoedbeheerders. Een daarvan is AHAM Vastoed uit Amsterdam. Een van oorsprong familiebedrijf, nu eigendom van de Sint Antonius Stichting en beheerder van meer dan 2.600 verhuurbare eenheden. Voor AHAM hebben we onlangs 16 woningen, die bestemd zijn voor particuliere huur, in de Van Ostadestraat in Amsterdam een flinke upgrade gegeven. Samen met Hollandia Steigerverhuur en Loodgietersbedrijf Sombroek.

 

De renovatie had als voornaamste doel om het wooncomfort en woongenot voor de bewoners te verhogen. Dat hebben we bewerkstelligd door o.a. de woningen duurzamer en energiezuiniger te maken, maar ook mooier! Ook draagt de renovatie bij aan het verkrijgen van een energielabel-upgrade in de nabije toekomst.

 

Ons werk

- Alle houten delen hebben we voorzien van nieuw schilderwerk;

- De kozijnen bij woningen op de zolderverdieping hebben we vervangen;

- Het glas van woningen op de zolderverdieping hebben we vervangen door HR++ glas;

- De houten balkonvloeren hebben we vervangen door kunststof vloeren (Envirodeck Classic Denk Pro);

- We hebben dakisolatie aangebracht en de dakbedekking vernieuwd.

 

Dank aan AHM Vastgoed voor deze klus!

 

Over AHAM Vastgoed
AHAM Vastgoed B.V. is beheerder van de vastgoedportefeuille van J.H.F. Schopman en Zonen BV met meer dan 2.600 verhuurbare eenheden waaronder woningen, winkels, kantoren en bedrijfscomplexen. Het grootste deel van de portefeuille is residentieel en ligt binnen de ring van Amsterdam, waarvan veel gebouwen ook monumentaal. AHAM Vastgoed is 100% eigendom van de Sint Antonius Stichting. De resultaten die behaald worden met vastgoed komen geheel ten goede aan goede doelen. Via Sint Antonius Stichting Projecten steunen zij een aantal sociale organisaties.