LocatieAmsterdam
Diensten
Schilderwerk
Dakherstel en loodgieterswerk

Eikenweg 62-66 Amsterdam

Vanuit de principes van resultaatgericht samenwerken (RGS) heeft Plat en Plat vanaf 2012 een langlopende relatie met Stadgenoot.

Bij dit project hebben wij samen met de opdrachtgever gekeken naar de slimste onderhoudsaanpak, de visie en strategie en de verwachte exploitatieperiode van dit complex vormen het vertrekpunt van dit plan.

Bij dit complex stonden wij voor een uitdaging om de keuze te maken tussen houtrotherstel of het geheel vervangen van de kozijnen in de gevel.

Door middel van de 100% houtrotinventarisatie hebben wij de scenario’s uitgewerkt en is gebleken dat het geheel vervangen van de houten gevel kozijnen de beste optie was richting de toekomst.

Deze aanpak is staat in het teken van verduurzamen. Stadgenoot staat voor de uitdaging om al haar bezit in 2050 100% co2 neutraal te verwezenlijken.

Corona:

Tijdens de werkzaamheden kwam de uitbraak van het Coronavirus in Nederland, na lang overleggen en veiligheidsplannen uitwerken met Stadgenoot hebben wij samen een protocol uitgewerkt om veilig binnen de woningen te werken. Deze aanpak is succesvol verlopen en hebben wij het vertrouwen gekregen van de opdrachtgever om tijdens de coronaperiode ons werk uit te mogen voeren.

 

Wat is er gedaan:

Binnen en buiten Schilderwerk

Vervangen van uitpandige gevelkozijnen

Vervangen PVC hemelwaterafvoeren

Dakranden vervangen door trespa

Brandveiligheidsvoorzieningen aanbrengen

Vervangen van voegwerk en impregneren geveldelen

houtrotherstel

Foto impressie van dit project